A keresőoptimalizálással töltött időt csökkenti a SEOzseni /Vendégblog/

A Google élmezőnyébe kerülni rendkívül izgalmas. Ennek az elérését szolgálja a SEO, azaz Search Engine Optimization. A keresőoptimalizálás hatására látványosan nő a kattintások száma, ezáltal az érdeklődés is megnő a weboldal terméke vagy szolgáltatása iránt.

A keresőoptimalizálással töltött időt csökkenti a SEOzseni
A keresőoptimalizálással töltött időt csökkenti a SEOzseni

A hatékony SEO alapja a kiváló minőségű tartalom. Hiszen a felhasználók elsősorban tájékozódásra használják az internetet. Az informatív, jó cikkekben gazdag weboldal a látogatóknak élményt nyújt. Önmagában nem elég a jó tartalom. Szükség van a témában jártas szakértők elismerésére is. Ezt a bizalmat a weboldalak egymás között linkeken keresztül továbbítják. A linképítés célja az, hogy a témába vágó weboldalakról egy-egy értékes linket szerezzünk.

A SEO és a linképítés sok időt igényel. Az adminisztrációs feladatokat egyszerűsíti a SEOzseni

Ezen feladatok napi teljesítése hosszú órákat vesz igénybe. Ebben segít a SEOzseni: egyetlen kávészünet alatt elvégezheti azokat a feladatokat, amelyek több órát is elrabolnak életünkből.

Jó példa erre a tartalmi hibák javítása, a cikkek modernizálása. SEO szempontból sokat számít, hogy milyen kulcsszavak és kifejezések szerepelnek a cikkben. Minden témához kapcsolódnak fontos kifejezések, amelyek általánosságban más témára nem jellemzőek. Szakszóval ezeket szemantikus kulcsszavaknak nevezzük. Ma már nem lehet hatékony a keresőoptimalizálás, ha ezek a kifejezések nem szerepelnek a weboldal szövegében. A kulcsszavak megtalálása egyszerű, de nagyon időigényes feladat. Ezzel szemben a szoftver egyetlen kattintással, néhány másodperc alatt végez az adatfeldolgozással. 

Forrás: Verdes János, seozseni.hu

Sharing is caring...

Kérdésed adódott? Vagy hozzászólnál a témához?
Írd meg nekünk bátran!

A hozzászólásod adminisztrátori jóváhagyást követően jelenik majd meg.

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük