Fontos a bizalom, ezért mesélünk egy kicsit magunkról

Bemutatkozunk

Szia!

Rapai-Csáki Györgyi

vagyok.

Az Ananász Design & More Grafikai és Webdesign Stúdió alapítója, az Ananász Design Kft. ügyvezetője. Amikor felkeresel minket, első körben velem fogsz találkozni személyesen, vagy online.

Az Óbudai Egyetem mérnök informatikus alap-, majd mesterszakon végeztem tanulmányaimat. Szakdolgozatomat már a vizuális megjelenítés fontossága köré építettem, de akkor még csak oktatási viszonylatban. Mindemellett sokat programoztam, és lehetőségem nyílt bebarangolni az informatika különböző területeit.

Ananász design more weboldal készítés logó cégarculat branding seo Rapai-Csáki Györgyi Gödöllő
Készült: Gödöllői Királyi Kastély / Fotó: Katona Teodóra

Munkahelyek és találkozás a webdesign világával

A boldog diákévek után a munkaerő piacon bontogattam szárnyaimat, majd nagyjából 10 évet dolgoztam multi-környezetben, IT projektmenedzsment területen. Hosszú évekig a Magyar Telekom volt a második otthonom. Dolgoztam mint gyakorló projektvezetőoktató és mentor, valamint Scrum Master de minden egyes tréning anyagnál és prezentációnál már rendkívül nagy hangsúlyt kapott a megjelenítés, habár akkor még nem is sejtettem, miért olyan fontos ez nekem.

2018 őszén találkoztam először az weboldal készítés és arculat tervezés műfajával, és amellett, hogy azonnal magával ragadott, minden egyes nap töretlenül próbálom fejleszteni magamat benne. 2019 májusában elengedtem a biztos fogást, hogy megpróbáljak ezen a területen a saját lábamra állni, és egyúttal megalkuvás nélkül azt csinálni, amit szeretek. Ekkor született meg az Ananász design.

Elkészült a saját weboldalam, 2019 őszén pedig továbbképeztem magam a Klikkmánia Maternity programjának keretén belül, és elvégeztem egy két hónapos Online Marketing képzést.

A weboldalak készítése mellett Shoprenter alapú webáruházakat testreszabásával is foglalkozik csapatunk.    Shoprenter szakértő ananász design

Tekintsd meg bemutatkozó videónkat:

Videó: Zimányi Norbert / Fotó: Katona Teodóra / Helyszín: Gödöllői Királyi Kastély

Az Ananász Design & More csapata

Nagyon nagy örömömre szolgál bemutatnom azokat az embereket, akik velem együtt nap-mint-nap azért dolgoznak, hogy az Ananász Design Kft. keze alól kikerülő munkák a lehető legmagasabb minőségben készüljenek el. Itt minden kolléga igazi kincs – széles látókörrel, rugalmassággal és őszinteséggel. 

Együtt gondoskodunk a minőségről

Nagyon sok dolgot leírhatnék, miért jó csaknem 2 év “magány” után csapatra lelni. De most csak egyet emelnék ki, ami közvetlenül érinti az Ügyfeleinket: sok-sok olyan munka van, melyről konzultálunk. Tehát a megrendelő nem  egy “egyszemélyes” véleményt fog kézhez kapni, ha megkérdezi, milyen színvilág passzolna a cégarculatához, vagy hogyan érdemes a weboldala tartalmát kialakítani ahhoz, hogy jól pozícionálja magad a versenytársak mellett.

Nem is szaporítom tovább a szót…”Let me introduce…” Az Ananász Design kft. állandó csapata: 

Rapai-Csáki Györgyi Gödöllő Ananász Design

Rapai-Csáki Györgyi

Alapító - ügyvezető, senior webdesigner
Wordpress szakértő, SEO- és Shoprenter szakértő, projektmenedzser és mentor. Az Ananász Design & More Stúdió alapítója.

Édes Noémi

Webdesigner
Logók, cégarculatok és grafikák megálmodója. WordPress szakértő különleges szépérzékkel és maximalizmussal.

Kőtörő-Sleisz Anna

Szövegíró, Social Media menedzser
Keresőbarát, vállalkozás hangvételére szabott szövegek írója. Social Media megjelenés támogatója, tanácsadója.

2012-02-21 06.32.27-1

Rapai Ferenc

Alapító, a RAPACK csomagolástechnikai üzletág vezetője
Logisztikai, szállítási és cégvezetési tapasztalatával támogatja mindkét üzletágat.

Mi sem értünk mindenhez, de vannak együttműködő partnereink!

Partnereink

Fő célunk, hogy a maximális, – a lehetőségekhez mérten legteljeskörűbb – vállalkozás támogatást tudjuk biztosítani ügyfeleinknek.

Az évek alatt több olyan céggel sikerült kooperálnunk, akiket adott esetben szívesen ajánlunk, ha további szolgáltatásokat vennél igénybe.

Jöjjenek tehát partnereink, akik hiányzó szolgáltatásainkat pótolják, a meglévőkkel pedig tökéletes harmóniában vannak.

Köszönjük a bizalmatokat!

Logó- és arculattervezés, weboldal készítés, Shoprenter testreszabás, keresőoptimalizálás, grafika és tanácsadás kacsán.

Scroll to Top