Íme az Ananász design & more története

Bemutatkozunk

Szia!

Rapai-Csáki Györgyi

vagyok.

Az Ananász design & more grafikai és webdesign stúdió megalkotója. Amikor felkeresel minket, első körben velem fogsz találkozni személyesen, vagy online.

Az Óbudai Egyetem mérnök informatikus alap-, majd mesterszakon végeztem tanulmányaimat. Szakdolgozatomat már a vizuális megjelenítés fontossága köré építettem, de akkor még csak oktatási viszonylatban. Mindemellett sokat programoztam, és lehetőségem nyílt bebarangolni az informatika különböző területeit.

Ananász design & more bemutatkozó kép Rapai-Csáki Györgyi

Munkahelyek és találkozás a webdesign világával

A boldog diákévek után a munkaerő piacon bontogattam szárnyaimat, majd nagyjából 10 évet dolgoztam multi-környezetben, IT projektmenedzsment területen. Hosszú évekig a Magyar Telekom volt a második otthonom. Dolgoztam mint gyakorló projektvezetőoktató és mentor, valamint Scrum Master de minden egyes tréning anyagnál és prezentációnál már rendkívül nagy hangsúlyt kapott a megjelenítés, habár akkor még nem is sejtettem, miért olyan fontos ez nekem.

2018 őszén találkoztam először az weboldal készítés és arculat tervezés műfajával, és amellett, hogy azonnal magával ragadott, minden egyes nap töretlenül próbálom fejleszteni magamat benne. 2019 májusában elengedtem a biztos fogást, hogy megpróbáljak ezen a területen a saját lábamra állni, és egyúttal megalkuvás nélkül azt csinálni, amit szeretek. Ekkor született meg az Ananász design.

Elkészült a saját weboldalam, 2019 őszén pedig továbbképeztem magam a Klikkmánia Maternity programjának keretén belül, és elvégeztem egy két hónapos Online Marketing képzést.

A weboldalak készítése mellett Shoprenter alapú webáruházakat készítek és tartok karban, melynek eredményeképp, úgymond “mellékesen” 2020 májusában hivatalosan is Shoprenter szakértővé avanzsáltak.Shoprenter szakértő ananász design

Az Ananász design csapat

Nagyon nagy örömömre szolgál bemutatnom azokat az embereket, akik velem együtt nap-mint-nap azért dolgoznak, hogy az Ananász Design stúdióból kikerülő munkák a lehető legmagasabb minőségben készüljenek el. Itt minden kolléga igazi kincs – széles látókörrel, rugalmassággal és őszinteséggel. 

Együtt gondoskodunk a minőségről

Nagyon sok dolgot leírhatnék, miért jó csaknem 2 év “magány” után csapatra lelni. De most csak egyet emelnék ki, ami közvetlenül érinti az Ügyfeleinket: sok-sok olyan munka van, melyről konzultálunk. Tehát a megrendelő nem  egy “egyszemélyes” véleményt fog kézhez kapni, ha megkérdezi, milyen színvilág passzolna a cégarculatához, vagy hogyan érdemes a weboldala tartalmát kialakítani ahhoz, hogy jól pozícionálja magad a versenytársak mellett.

Nem is szaporítom tovább a szót…”Let me introduce…” Az Ananász design & more állandó csapata: 

Weboldal készítés, SEO szakértő Rapai-Csáki Györgyi

Rapai-Csáki Györgyi

Founder & webdesigner @ Vezető webdesigner, SEO- és Shoprenter szakértő, projektmenedzser és mentor. Az Ananász design alapítója.

Weboldal készítés, grafika, Ananász design

Édes Noémi

Webdesigner @ Logók, komplett arculatok, valamint csomagolások, címkék és nyomdai grafikák megálmodója. WordPress szakértő különleges szépérzékkel és maximalizmussal.

Tokai Réka webdesigner ananász design

Tokai Réka

Webdesigner @ Színpaletták és betűtípusok lelőhelyeinek tudója, melyekből gyönyörű logók és arculatok születnek. Angol és német tudásával fordítások megvalósítója. WordPress szakértő.

Anna ananasz design csapat szövegírás

Kőtörő-Sleisz Anna

Kreatív szövegíró, VA @ Szövegíró, aki ha úgy kéred laza, ha pedig másként, akkor komoly hangvétellel ír Neked.  A természetes megfogalmazások mögött szakszerűen helyezi el a megadott kulcsszót, hogy a SEO is okés legyen!

Mi sem értünk mindenhez, de vannak együttműködő partnereink!

Partnereink

Fő célunk, hogy a maximális, – a lehetőségekhez mérten legteljeskörűbb – vállalkozás támogatást tudjuk biztosítani ügyfeleinknek.

Az évek alatt több olyan céggel sikerült kooperálnunk, akiket adott esetben szívesen ajánlunk, ha további szolgáltatásokat vennél igénybe.

Jöjjenek tehát partnereink, akik hiányzó szolgáltatásainkat pótolják, a meglévőkkel pedig tökéletes harmóniában vannak.

Intense Media online marketing ügynökség

Facebook, Google ADS, és egyéb online marketing kampányok tervezése és megvalósítása az Ügyfél igényeire, valamint cégprofiljára szabva.

Webshopok jogi szövegeinek elkészítése egyszerűen, szupervizuális és érthető megjelenítéssel is.

Kreatív szövegíró, aki erős támaszunk a rendszeres blog bejegyzések, termékleírások és egyéb, szöveges tartalmak gyártásában.

Köszönjük a bizalmatokat!

Logó- és arculattervezés, weboldal készítés, Shoprenter testreszabás, keresőoptimalizálás, grafika és tanácsadás kacsán.