Apa kezdődííík | ananasz-design.hu 2019

És igen, végre elérkezett a nap, amikor összegyűlt annyi tudás és tapasztalás (!) a tarsolyomba, hogy belevághatok a saját kis weboldalam elkészítésébe és egyben saját vállalkozásom beindításába. Hadd szóljon végre: ananasz-design.hu!

Többféle módon születhetnek álmaink, nekem ez hirtelen jött, de tarolt. 

2018 telén lehetőséget kaptam, hogy belevágjak valami új dolog megtanulásába. Bármibe, nem voltak korlátok. És ekkor, egyszerűen csak belefutottam, mindenféle előzetes tervezgetés nélkül (ami nálam nagyon ritka) a Webdesign suliba. Pillanatok alatt hoztam meg a döntést, hogy akkor hajrá, ezt szeretném.

És elkezdtem. Először még csak logókat rajzolgattam, egy-egy kollázs került ki a kezem alól, aztán két szempillantás múlva azon kaptam magamat, hogy egy 6000 soros WordPress sablon CSS-ében ülök nyakig, és nem riadok meg.

Az elmúlt 1-2 évben már éreztem, hogy nem találom az utamat, pedig projektvezetőként, ha rákeresnék, legalább 273 találatra bukkannék állás címszóval. De nem, nem ezt szeretném, mára már biztosan tudom.

Arról ma még fogalmam sincsen, hogy szabadúszóként, vagy esetleg egy cég alkalmazottjaként fogok a következő időszakban tevékenykedni de egy biztos: hogy az utóbbi hónapokban kirajzolódni látszó útról nem fogok letérni.

„Amikor alig várod, hogy reggel fölkelj, amikor nem várod meg az óra csörgését, és már nem is nevezed munkának, azt mit végzel, mert annyira szereted – akkor találtad meg valódi önmagad.”

Ho’oponoponoWay

Sharing is caring...

Kérdésed adódott? Vagy hozzászólnál a témához?
Írd meg nekünk bátran!

A hozzászólásod adminisztrátori jóváhagyást követően jelenik majd meg.

Scroll to Top