Logó, arculat, nyomdai grafika

Logó és cégarculat készítés igény szerint

Néhány szóban a logó és arculattervezésről, és hogy mire számíthatsz, ha az Ananász design-t bízod meg a feladattal.

Az arculattervezésről néhány szóban… Az ingyenes konzultáció során megismerem a profilodat, és hogy pontosan mivel foglalkozol. Szó estik a célcsoportodról, az ő ízlésükről, böngészési szokásaikról, valamint hogy mi alapján kellene, hogy Rád találjanak. Ezután elkezdünk beszélgetni arról, milyen jellegű logót képzelsz el magadnak. A nevedet olvasszuk bele, vagy egy képet? Esetleg kombináljuk a kettőt?

Ha ezekkel megvagyunk, megpróbáljuk kitalálni, melyik színvilág illik Hozzád, és a tevékenységedhez. Itt segítséget fogok adni, mely színeket lehet harmóniába vagy kontrasztba egymás mellé tenni, és melyeket nem szabad. Ezen felül az egyes színek jelentésével tovább tudjuk majd finomítani a választásod.

A fentiek képezik mindennek az alapját, és ha ezt sikerül jó összerakni, könnyedén továbbmehetünk, névjegy, poszter, brossúra, vagy esetleg egy saját weboldal irányába.

Arculattervezést kérhetsz weboldaltól függetlenül, de honlapkészítés vagy Shoprenter webáruház testreszabásának 0. lépéseként is.

Árazás szempontjából látni fogod, hogy arra is van megoldásom, hogy a meglévő logód mellé illesszünk színpalettát, betűtípusokat, valamint teljes megjelenést.

Grafika terén tudok segíteni online megoldásokban, például bannerek elkészítésében, Facebook profil- és borítókép kialakításában, valamint profi kreatívok elkészítésében.

Mindezeken felül offline megoldások terén kérhetsz névjegykártyát, plakátot, termékcímkét, matricát, vagy bármi olyat, amit egy profi kreatív nyomda el tud végezni.

Amennyiben nyomda-keresésben elakadtál, szívesen segítek, hiszen 2 gödöllői nyomdával is kapcsolatban állok, akiknél a termék elkészülése után minőség ellenőrzést tudok végezni. Az elkészült terméket pedig szívesen postára adom Neked.

Bizonyára kíváncsi vagy, hogyan zajlik egy logó- vagy arculattervezés. Az alábbiakban erről tájékozódhatsz.

Az arculattervezésről bővebben egy korábbi blogbejegyzésemben már írtam, érdemes elolvasni, mielőtt belevágunk a közös munkába.

Az alábbiakban megtalálod néhány munkámat. Tekintsd meg azokat bátran, és legyen a Te logód a következő!

Referenciamunkák

Rajzolt és átalakított logók

Kövess a Facebookon

...és értesülj első kézből a legfrissebb bejegyzésekről weboldal és webáruház készítés, valamint keresőoptimalizálás témákban. Kövesd velem a grafikai és design trendeket! Maradj naprakész.