Logó, arculat, nyomdai grafika

Logó, arculat és grafika

Logó és cégarculat készítés igény szerint

Néhány szóban a logó és arculattervezésről, és hogy mire számíthatsz, ha az Ananász design-t bízod meg a feladattal.

Az arculattervezésről néhány szóban…

Az ingyenes konzultáció során megismerem a profilodat, és hogy pontosan mivel foglalkozol. Szó estik a célcsoportodról, az ő ízlésükről, böngészési szokásaikról, valamint hogy mi alapján kellene, hogy Rád találjanak. Ezután elkezdünk beszélgetni arról, milyen jellegű logót képzelsz el magadnak. 

Küldünk Számodra egy részletes logó és arculattervezési kérdőívet, mely támpontot ad majd nekünk a tervezéskor. 

A fentiek képezik mindennek az alapját, és ha ezt sikerül jó összerakni, könnyedén továbbmehetünk, a konkrét logó, színek, majd esetleg névjegy, poszter, molinó irányába.

Arculattervezést kérhetsz weboldaltól függetlenül, de honlapkészítés vagy Shoprenter webáruház testreszabásának 0. lépéseként is.

Árazás szempontjából látni fogod, hogy arra is van megoldásom, hogy a meglévő logód mellé illesszünk színpalettát, betűtípusokat, valamint új megjelenést.

Grafika terén tudunk segíteni online megoldásokban, például bannerek elkészítésében, Facebook profil- és borítókép kialakításában, valamint profi kreatívok elkészítésében.

Mindezeken felül offline megoldások terén kérhetsz névjegykártyát, plakátot, termékcímkét, matricát, vagy bármi olyat, amit egy profi kreatív nyomda el tud végezni.

Amennyiben nyomda-keresésben elakadtál, szívesen segítek, hiszen 2 gödöllői nyomdával is kapcsolatban állok, akiknél a termék elkészülése után minőség ellenőrzést tudok végezni. Az elkészült terméket pedig szívesen postára adom Neked.

Bizonyára kíváncsi vagy, hogyan zajlik egy logó- vagy arculattervezés. Az alábbiakban erről tájékozódhatsz.

Az arculattervezésről bővebben egy korábbi blogbejegyzésemben már írtam, érdemes elolvasni, mielőtt belevágunk a közös munkába.

Az alábbiakban megtalálod néhány munkámat. Tekintsd meg azokat bátran, és legyen a Te logód a következő!

Referenciamunkák

Rajzolt és átalakított logók