SEO elemzés seo szövegírás 10 jótanács bloggereknek

SEO elemzés, START SEO és havidíjas SEO

Minden, ami keresőoptimalizálás - a gyakorlat alapján kialakított szolgáltatások

SEO elemzés, START & havidíjas SEO

Néhány szóban arról, hogyan zajlik nálunk a SEO

Cégünknél weboldalak keresőoptimalizálásával is foglalkozunk, hiszen mit ér egy weboldal, ha senki nem látja azt??? A munkát egy SEO elemzés elvégzésével kezdjük, melynek során felmérjük weboldalad állapotát. Ezt a feladatot már kész, működő honlapok esetén értelmezzük. 

A SEO elemzés ingyenes abban az esetben, ha később megrendeled tőlünk a SEO START csomagot. Ellenkező esetben 14.000 Ft (AAM) egyszeri díjjal tudsz kalkulálni.

A SEO START szolgáltatás a weboldal kezdeti “gatyába rázása” SEO szempontból. Ára a SEO elemzés alapján kerül meghatározásra. Mind WordPress és mind Shoprenter alapú weboldalaknál is alkalmazható.

A havidíjas SEO az, ami a látványos eredményekhez szükséges. Folyamatos monitorozás, elemzések, kulcsszó hangolások és tartalomgyártás tartozik bele ebbe a szolgáltatásba.

Mehetünk tovább? 🙂

SEO szövegírás 10 jótanács bloggereknek kiemelt kép

Mielőtt belevágunk a keresőoptimalizálás feladataiba...

…rendkívül fontosnak tartjuk, hogy felhívjuk a figyelmedet néhány fontos dologra, melyek egyrészt SEO sajátosságok, másrészt a keresőoptimalizálással töltött gyakorlat eredményeképp, amolyan tanulságként fogalmazódtak meg nálunk.

Szóval nem, sajnos nem egy rossz vicc az, amikor valaki fél – 1 – 2 évet jósol a keresőoptimalizálás eredményességére. Ez egy hosszú távú folyamat, amihez türelem kell, valamint kitartás és sok munka. Viszont hosszú távon bebetonozhatja weboldalunk alapjait. 

Ugyanis a keresőoptimalizálás egy folyamatos tevékenység weboldaladon innen és túl. Sok munka, szövegírás, versenytársak figyelése, optimalizálások, és látogatottság elemzések monitorozása csak néhány dolog, ami a havi szintű feladatokat takarja. Javaslatunk szerint egy, maximum két havonta érdemes riportokat készíteni, finomhangolni az oldalt és az aktuális versenyhelyzet figyelembe vételével. A kulcsszavakat pedig érdemes fél, de maximum 1 évente felülvizsgálni.

Tehát nem az a lényeg, hogy mi milyen fantázianevet adunk a termékünknek hanem az, hogy megfeleljen a vásárlói kereséseknek. A kulcsszó kutatás feladataiba többek között a megfelelő kifejezések felkutatása is beletartozik – többek között! Lényeg, hogy mi mindig azt fogjuk szajkózni, hogy “gondolkodj a látogatóid fejével!” 🙂

Érdemes fizetett hirdetéseket elindítanod, melyek amennyiben jól kerültek beállításra, néhány héten belül újabb és újabb látogatókat, vásárlókat csalogathatnak az oldaladra. Mellette érdemes szépen duruzsoltatni a SEO feladatokat.

Ugyanis ez a lelke a keresőoptimalizálásnak. A minőségi, releváns tartalmak megjelenítése honlapodon – javasoltan kulcsszóra optimalizálva.

Szolgáltatásunk keretén belül a szövegírásban is segítségedre lehetünk, ha szeretnéd.

Keresőoptimalizálás Ananász design módra: SEO elemzés, SEO START és havidíjas SEO

Keresőoptimalizálni lehet meglévő weboldalt vagy webshopot (Shoprentereset is!).  Ugyanakkor fel lehet már eleve úgy építeni egy honlapot, hogy a kezdő keresőoptimalizálási feladatokat elvégezzük rajta. 

Az első lépés már futó honlapoknál a SEO elemzés. Itt belenézünk a weboldaladba, de áttekintjük a social media felületeidet és 1-2 általad megadott versenytárs online megjelenését is. Az eredmény egy SEO START feladatlista egy pontos ajánlattal.

A munka mindkét esetben egy ú.n. SEO START szolgáltatással folytatódik, ami lényegében a weboldal kezdeti keresőoptimalizálását jelenti. 

A SEO START mind új, általunk fejlesztett, mind már meglévő weboldalaknál is értelmezhető.

Az árszabás egyedi – attól függ, hogy a SEO elemzés során (új weboldal esetén a honlap bonyolultságától függően) mennyi feladatot azonosítunk.

A keresőoptimalizálás folyamatos feladat, ezért javasolt havonta monitorozni a fejlődést, megvizsgálni a felhasználói viselkedést és igazítani a weboldalt, kulcsszavakat az igények alapján.

Ezért bevezettük a havidíjas SEO szolgáltatást, mellyel segíteni szeretnénk a keresőoptimalizálás hatékonyságát. Ennek maximális összegéről a Megrendelő dönt a rendelkezésre álló büdzsé alapján, de általában minimálisan 4 munkaórának megfelelő költséget javaslunk szánni rá. Ebből már több dolgot lehet kivitelezni SEO szempontból (pl. egy blog megírása feltöltéssel, néhány termékkategória SEO-ja, stb.).

A SEO szolgáltatásaink ára a fentiekből is látszik, hogy igen széles skálán mozog. Ennek ellenére néhány árát, vagy kezdő összegét le tudtuk fixálni.