Shoprenter webshop készítés webáruház készítés

Shoprenter webáruház készítés

Webáruház készítés a tervezésétől a kulcsrakész átadásig

Shoprenter webshop
testreszabás, tanácsadás

Webáruház készítés és testreszabás igény szerint arculat kialakítással, induló on-site keresőoptimalizálással, vagy személyre szabott oktatással

A közös munka során egyedi grafikákkal, bannerekkel tesszük teljesen egyedivé a webáruházad, és használatba vétel után is rendelkezésedre állunk karbantartási, üzemeltetési és további grafikai munkára.

Miért pont a Shoprenter webshop?

Jogos a kérdés.

Sokan óckodnak a bérelhető webáruházaktól, és nem szeretnének elköteleződni – inkább „sajátot” készíttetnek – például WordPress alapon. Érthetően van az a helyzet, ahol a bérelhető már „kevés”, de ne felejtsük el, hogy a „saját” webshop esetén is függünk, csak nem a Shoprenter csapattól, hanem a fejlesztőnktől. Ezt érdemes szem előtt tartani mérlegeléskor.

2019 óta több, mint 25 Shoprenter áruházat készítettünk és azt látjuk, hogy azon Megbízóinknak, akik nem rendelkeznek alaposabb informatikai ismeretekkel, vagy gyorsan szeretnének webáruházat, kiváló választás a Shoprenter. Egy mondatban összefoglalva: teljesen egyszerű használni.

Hiszen a webshop készítés csak a jéghegy csúcsa – előre kell gondolkodni, hiszen rendelés állapotokat kell majd kezelni, kuponokat felvenni, hírlevelet küldeni, és így tovább.

A Shoprenter webshop készítés mai napig szolgáltatás palettánk része.

Megrendelőinkkel az együttműködés folyamatos, napi- és heti szintű közös munkával. Nagyon klassz, ahogy egy webáruház működtetése összefonódik az online marketing területeivel, és együtt izgulunk 1-1 kampány sikerén.

A soron következő Shoprenteres webáruházak készítése éppen folyamatban van, ahol igyekszünk újra- és újra kihozni a maximumot kinézetben, minőségben és működésben egyaránt.

Shoprenter szakértő webáruház készítés

Referenciamunkák

Shoprenter webshop referenciák az Ananász Design & More Grafikai és Webdesign stúdióból

Gyakran ismételt kérdések

Természetesen igen. De mivel élesben már működik az oldal, ilyenkor azt szoktuk javasolni, hogy kérjünk a szolgáltatótól egy tesztkörnyezetet, mely az éles pontos mása (ez az ú.n. „Sandbox”), és először azon kezdjük kivitelezni a módosításokat.

Sajnos a tesztkörnyezet élesre nem másolható, ezért amennyiben tetszik amit a sandbox rendszerben látsz, leképezzük az élesben egy olyan időszakban, amikor kevesebben látogatják webshopodat.

Oktatást videohívás keretein belül, vagy  felhasználói kézikönyvet / videós oktatóanyagot a mindennapos webáruház használathoz. Ennek ára a tartalom és terjedelem függvényében változik.

A weboldal elkészülésekor javasolni szoktuk Google Analytics összekötést, melyet szintén el tudunk végezni igény alapján. Ez az eszköz lehetőséget ad a honlap valós idejű, és múltbéli forgalmának igen széles körű monitorozására.

Igen, és ezt is kérheted tőlünk a csomag részeként. Ilyen esetben fel szoktuk ajánlani a lehetőséget hosszú távú támogatásra is, ahol havi látogatottsági riportokkal segítjük a munkádat. További részletek a SEO szolgáltatásunkról itt >>

Scroll to Top