Shoprenter webshop készítés webáruház készítés

Shoprenter webáruház készítés

Webáruház készítés a tervezésétől a kulcsrakész átadásig

Shoprenter webshop
testreszabás, tanácsadás

Webáruház készítés és testreszabás igény szerint arculat kialakítással, keresőoptimalizálással, vagy szeméyre szabott oktatással

A közös munka során egyedi grafikákkal, bannerekkel tesszük teljesen egyedivé a webáruházad, és használatba vétel után is rendelkezésedre állunk karbantartási, üzemeltetési és további grafikai munkára.

Miért pont a Shoprenter webshop?

Jogos a kérdés.

Sokan óckodnak a bérelhető webáruházaktól, és nem szeretnének elköteleződni – inkább “sajátot” készíttetnek – például WordPress alapon. Érthetően van az a helyzet, ahol a bérelhető már “kevés”, de ne felejtsük el, hogy a “saját” webshop esetén is függünk, csak nem a Shoprenter csapattól, hanem a fejlesztőnktől. Ezt érdemes szem előtt tartani mérlegeléskor.

2019 óta 25 Shoprenter áruházat készítettünk és azt látjuk, hogy azon Megbízóinknak, akik nem rendelkeznek alaposabb informatikai ismeretekkel, vagy gyorsan szeretnének webáruházat, kiváló választás a Shoprenter. Egy mondatban összefoglalva: teljesen egyszerű használni.

Hiszen a webshop készítés csak a jéghegy csúcsa – előre kell gondolkodni, hiszen rendelés állapotokat kell majd kezelni, kuponokat felvenni, hírlevelet küldeni, és így tovább.

A Shoprenter webshop készítés mai napig szolgáltatás palettánk része.

Megrendelőinkkel az együttműködés folyamatos, napi- és heti szintű közös munkával. Nagyon klassz, ahogy egy webáruház működtetése összefonódik az online marketing területeivel, és együtt izgulunk 1-1 kampány sikerén.

A soron következő Shoprenteres webáruházak készítése éppen folyamatban van, ahol igyekszünk újra- és újra kihozni a maximumot kinézetben, minőségben és működésben egyaránt.

Shoprenter szakértő webáruház készítés

Referenciamunkák

Shoprenter webshop referenciák az Ananász Design & More Grafikai és Webdesign stúdióból

Gyakran ismételt kérdések

Természetesen igen. De mivel élesben már működik az oldal, ilyenkor azt szoktuk javasolni, hogy kérjünk a szolgáltatótól egy tesztkörnyezetet, mely az éles pontos mása (ez az ú.n. “Sandbox”), és először azon kezdjük kivitelezni a módosításokat.

Sajnos a tesztkörnyezet élesre nem másolható, ezért amennyiben tetszik amit a sandbox rendszerben látsz, leképezzük az élesben egy olyan időszakban, amikor kevesebben látogatják webshopodat.

Oktatást videohívás keretein belül, vagy  felhasználói kézikönyvet / videós oktatóanyagot a mindennapos webáruház használathoz. Ennek ára a tartalom és terjedelem függvényében változik, többnyire 10.000-30.000 Forint közé esik.

A weboldal elkészülésekor javasolni szoktuk Google Analytics összekötést, melyet szintén mi végzünk el. Ez az eszköz lehetőséget ad a honlap valós idejű, és múltbéli forgalmának igen széles körű monitorozására.

Igen, és ezt is kérheted tőlünk a csomag részeként. Ilyen esetben fel szoktuk ajánlani a lehetőséget hosszú távú támogatásra is, ahol havi látogatottsági riportokkal segítjük a munkádat. További részletek a SEO szolgáltatásunkról itt >>