fbpx
Shoprenter webáruház készítés testreszabás online marketing

Shoprenter webáruház készítés

A webshop arculat-tervezésétől a kulcsrakész webáruházig

Shoprenter testreszabás

Webáruház készítés és testreszabás arculat kialakítással, vagy meglévő webshopba illesztésével.

A közös munka során egyedi grafikákkal, bannerekkel tesszük teljesen egyedivé a webáruházad, és használatba vétel után is rendelkezésedre állunk karbantartási, üzemeltetési és további grafikai munkára.

Miért pont a Shoprenter webáruház készítés ?

Jogos a kérdés. Egy véletlen műve az egész. 

2019-ben megkeresett az ENBÉ családi manufaktúra megálmodója, hogy szüksége lenne valakire, aki testre szabja, és egyben “kipofozza” bérelt webáruházát.

Mivel azelőtt még sosem volt dolgom a Shoprenterrel, valamint csak a WordPress berkein belül mocorogtam, kértem egy kis gondolkodási időt, és utánajártam annak, hogy mekkora feladat lenne.

Szerencsémre mérnöki vénám nem hagyott cserben, és belevágtam a Shoprenter testreszabások világába, amiből azóta sem keveredtem ki. 🙂

Azóta csapatban működünk, és megrendelőinkkel az együttműködés folyamatos, napi- és heti szintű közös munkával. Nagyon klassz, ahogy egy webshop működtetése összefonódik az Online Marketing területeivel, és együtt izgulunk 1-1 kampány sikerén.

A soron következő Shoprenteres webáruházak készítése éppen folyamatban van, ahol igyekszünk újra- és újra kihozni a maximumot kinézetben, minőségben és működésben egyaránt.

Shoprenter szakértő webáruház készítés

Referenciamunkák

Shoprenter webáruházak az Ananász Design & More Grafikai és Webdesign stúdióból

Gyakran ismételt kérdések

Természetesen igen. De mivel élesben már működik az oldal, ilyenkor azt szoktam javasolni, hogy kérjünk a szolgáltatótól egy tesztkörnyezetet, mely az éles pontos mása (ez az ú.n. “Sandbox”), és először azon kezdem kivitelezni a módosításokat.

Sajnos a tesztkörnyezet élesre nem másolható, ezért amennyiben tetszik amit a sandbox rendszerben látsz, leképezem az élesben egy olyan időszakban, amikor kevesebben látogatják webshopodat.

Kérhetsz felhasználói kézikönyvet kisebb módosítások elvégzéséhez weboldaladon. Ennek ára a tartalom é terjedelem függvényében változik, többnyire 10.000-30.000 Forint közé esik.

Lehetőséged van fix havidíjas karbantartást kérni tőlem, melynek költsége a munka mennyiségétől függ.

A fenti karbantartási lehetőséget kérheted óradíjban is tőlem. Ennek költsége 6400 Forint/60 fejlesztői perc.

 

A weboldal elkészülésekor javasolni szoktam Google Analytics összekötést, melyet szintén én végzek el. Ez az eszköz lehetőséget ad a honlap valós idejű, és múltbéli forgalmának igen széles körű monitorozására.

Igen, és ezt is kérheted tőlem a csomag részeként. Ilyen esetben fel szoktam ajánlani a lehetőséget hosszú távú támogatásra is, ahol havi látogatottsági riportokkal segítem a munkádat.