Shoprenter webáruház készítés

Shoprenter testreszabás

Webáruház készítés és testreszabás arculat kialakítással, vagy meglévő webshopba illesztésével.

A közös munka során egyedi grafikákkal, bannerekkel tesszük teljesen egyedivé a webáruházad, és használatba vétel után is rendelkezésedre állunk karbantartási, üzemeltetési és további grafikai munkára.

Miért pont a Shoprenter webáruház készítés ?

Jogos a kérdés. Egy véletlen műve az egész. 

2019-ben megkeresett az ENBÉ családi manufaktúra megálmodója, hogy szüksége lenne valakire, aki testre szabja, és egyben “kipofozza” bérelt webáruházát.

Mivel azelőtt még sosem volt dolgom a Shoprenterrel, valamint csak a WordPress berkein belül mocorogtam, kértem egy kis gondolkodási időt, és utánajártam annak, hogy mekkora feladat lenne.

Szerencsémre mérnöki vénám nem hagyott cserben, és belevágtam a Shoprenter testreszabások világába, amiből azóta sem keveredtem ki. 🙂

Azóta csapatban működünk, és megrendelőinkkel az együttműködés folyamatos, napi- és heti szintű közös munkával. Nagyon klassz, ahogy egy webshop működtetése összefonódik az Online Marketing területeivel, és együtt izgulunk 1-1 kampány sikerén.

A soron következő Shoprenteres webáruházak készítése éppen folyamatban van, ahol igyekszünk újra- és újra kihozni a maximumot kinézetben, minőségben és működésben egyaránt.

Shoprenter szakértő webáruház készítés

Egy igényes, áttekinthető és vonzó webáruház készítése neked is, és nekünk is sok munkát igényel.

Szeretünk transzparensen működni, valamint folyamatosan finomhangolni a webshopot megvalósítása közben. Azért, hogy nagyságrendileg tudd, hogyan zajlik (az esetek többségében) ez a folyamat -és hogy minél átláthatóbb legyen a munkánk- az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb lépéseket.

Referenciamunkák

Shoprenter webáruházak az Ananász design műhelyből

Gyakran ismételt kérdések

Természetesen igen. De mivel élesben már működik az oldal, ilyenkor azt szoktam javasolni, hogy kérjünk a szolgáltatótól egy tesztkörnyezetet, mely az éles pontos mása (ez az ú.n. “Sandbox”), és először azon kezdem kivitelezni a módosításokat.

Sajnos a tesztkörnyezet élesre nem másolható, ezért amennyiben tetszik amit a sandbox rendszerben látsz, leképezem az élesben egy olyan időszakban, amikor kevesebben látogatják webshopodat.

Kérhetsz felhasználói kézikönyvet kisebb módosítások elvégzéséhez weboldaladon. Ennek ára a tartalom é terjedelem függvényében változik, többnyire 10.000-30.000 Forint közé esik.

Lehetőséged van fix havidíjas karbantartást kérni tőlem, melynek költsége a munka mennyiségétől függ.

A fenti karbantartási lehetőséget kérheted óradíjban is tőlem. Ennek költsége 6400 Forint/60 fejlesztői perc.

 

A weboldal elkészülésekor javasolni szoktam Google Analytics összekötést, melyet szintén én végzek el. Ez az eszköz lehetőséget ad a honlap valós idejű, és múltbéli forgalmának igen széles körű monitorozására.

Igen, és ezt is kérheted tőlem a csomag részeként. Ilyen esetben fel szoktam ajánlani a lehetőséget hosszú távú támogatásra is, ahol havi látogatottsági riportokkal segítem a munkádat.