SEO szövegírás Ananász design & more

SEO Szövegírás ✎ A-Z-ig

Szövegírás weboldalra feltöltéssel, igény szerint keresőoptimalizálással

SEO szövegírás

SEO szövegírás vagy kreatív tartalomgyártás

SEO szövegírás Ananász design

Kezdjük a legelején a sztorit. Vajon hogy jön képbe egy webdesigner profilú cég esetén a szövegírás, illetve a keresőoptimalizált tartalomgyártás? Máris elárulom!

Aki már valamennyire ismeri az Ananász Design szolgáltatásait láthatja, hogy nálunk nem csak a klasszikus logó-arculat-weboldal készítéssel találkozhat, hanem annál valami sokkal komplexebbel.

Olyan további szolgáltatásokkal, mint a keresőoptimalizálás és online marketing maximális megtámogatása igényes grafikákkal valamint tanácsadással.

Olyan dolgokkal, melyeket konkrétan ki tudsz szervezni, ha nincsen rá kapacitásod, vagy híján vagy a tapasztalatnak.

SEO szövegírás Ananász design & more

És itt jön képbe a szövegírás – avagy a minőségi tartalomgyártás, mely nem csak a weboldalak alappillére, hanem a keresőoptimalizálásnak is. Szeretnénk Téged hozzásegíteni ahhoz, hogy weboldalad magas színvonalú és folyamatosan megújuló szöveges tartalmakkal rendelkezzen, ami azon kívül, hogy egyre inkább kiszolgálja majd a látogatók igényeit, a Google keresési listáján is segíthet előrébb mozdulni

Ezen apropóból indítottuk útjára az Ananász Design & More szolgáltatásain belül a szövegírás és keresőoptimalizált tartalomgyártás csomagokat – így tényleg komplex szolgáltatást tudunk majd nyújtani weboldal készítés, valamint SEO terén.

És tudod mi benne a “pláne”? Hogy nem kell azzal vesződnöd, hogyan kerül fel a honlapodra a tartalom! Amennyiben WordPress vagy Shoprenter alapú a website, feltöltjük a tartalmat, valamint beállítjuk, hogy elegánsan jelenlen meg a Google és Facebook megjelenések esetén. (Ezeket hívjuk meta adatok rögzítésének.)

Kikkel dolgozol majd együtt?

Kőtörő-Sleisz Anna

SEO szövegíró, social media menedzser

Rapai-Csáki Györgyi Gödöllő Ananász Design

Rapai-Csáki Györgyi

SEO szakértő, vezető designer, alapító

Gyakran ismételt kérdések szövegírás kapcsán

Teljesen megértjük, ha esetleg rizikósnak érzed az elköteleződést 1,2 vagy 3 hónapra. Ezért a szerződéskötéskor megegyezünk abban, hogy a csomag díját az első szöveg átadása után kell csak kifizetned – és csak akkor, ha az megnyerte tetszésedet. Amennyiben úgy gondolod, nem minket keresel, kötelezettség nélkül visszaléphetsz. Ez a mi elégedettségi garanciánk.

Természetesen igen, egyedi árszabással.

Igen, amennyiben azokról általános leírások készíthetőek.

A szakmai szövegírás (például orvosi témák, mély informatikai, vagy egyéb, specifikus szaktudást igénylő területek) nem tartozik a szolgáltatásaink közé. 

Egyelőre idegen nyelven sem vállalunk szövegírást.

Természetesen igen – ezek egyedi árazással bírnak.

Keresőoptimalizálás szempontból érdemes néha 1-1 hosszabb tartalmat készíteni, mint “sarokkő tartalom”.