Szövegírás ✎ A-Z-ig

kreatív szövegírás

SEO szövegírás vagy kreatív tartalomgyártás

SEO szövegírás Ananász design

Kezdjük a legelején a sztorit. Vajon hogy jön képbe egy webdesigner profilú cég esetén a szövegírás, illetve a keresőoptimalizált tartalomgyártás? Máris elárulom!

Aki már valamennyire ismeri az Ananász design szolgáltatásait láthatja, hogy nálunk nem csak a klasszikus logó-arculat-weboldal készítéssel találkozhat, hanem annál valami sokkal komplexebbel.

Olyan további szolgáltatásokkal, mint a keresőoptimalizálás, online marketing maximális támogatása igényes grafikákkal és kreatívokkal, valamint tanácsadás.

 

Olyan dolgokkal, melyeket konkrétan ki tudsz szervezni, ha nincsen rá kapacitásod, vagy híján vagy a tapasztalatnak.

SEO_szovegiras_ananasz_design

És itt jön képbe a szövegírás – a minőségi tartalomgyártás, mely nem csak a weboldalak alappillére, hanem a keresőoptimalizálásnak is. Szeretnénk Téged hozzásegíteni ahhoz, hogy weboldalad magas színvonalú és folyamatosan megújuló szöveges tartalmakkal rendelkezzen, ami azon kívül, hogy egyre inkább kiszolgálja majd a látogatók igényeit, a Google keresési listáján is segíthet előrébb mozdulni

Ezen apropóból indítjuk útjára az Ananász design szolgáltatásain belül a szövegírás és keresőoptimalizált tartalomgyártás csomagokat – így tényleg komplex szolgáltatást tudunk majd nyújtani weboldal készítés és SEO terén.

És tudod mi benne a “pláne”? Hogy nem kell azzal vesződnöd, hogyan kerül fel a honlapodra a tartalom! Amennyiben WordPress vagy Shoprenter alapú a website, feltöltjük a tartalmat és beállítjuk, hogy elegánsan jelenlen meg a Google és Facebook megjelenések esetén.

Szövegírás árak és csomagajánlatok

Az árak AAM 0% adóval értendőek.

kikkel dolgozol majd együtt?

Anna ananasz design csapat

Kőtörő-Sleisz Anna

Szövegíró

Weboldal készítés, SEO szakértő Rapai-Csáki Györgyi

Rapai-Csáki Györgyi

SEO szakértő, Teamleader

Gyakran ismételt kérdések

Teljesen megértjük, ha esetleg rizikósnak érzed az elköteleződést 1,2 vagy 3 hónapra. Ezért a szerződéskötéskor megegyezünk abban, hogy a csomag díját az első szöveg átadása után kell csak kifizetned – és csak akkor, ha az megnyerte tetszésedet. Amennyiben úgy gondolod, nem minket keresel, kötelezettség nélkül visszaléphetsz. Ez a mi elégedettségi garanciánk.

Természetesen igen, egyedi árszabással.

Igen, amennyiben azokról általános leírások készíthetőek.

A szakmai szövegírás (például orvosi témák, mély informatikai, vagy egyéb, specifikus szaktudást igénylő területek) nem tartozik a szolgáltatásaink közé. 

Egyelőre idegen nyelven sem vállalunk szövegírást.

Természetesen igen – ezek egyedi árazással bírnak.

Keresőoptimalizálás szempontból érdemes néha 1-1 hosszabb tartalmat készíteni, mint “sarokkő tartalom”.