fbpx
Vállalkozásindító csomag logó webdesign social media

Vállalkozástámogató csomag

Komplex megjelenési stratégia, cégarculat, branding, weboldal, social media

Vállalkozástámogató csomag

Egy csomag azoknak, akik modern online megjelenést szeretnének cégüknek, de nincsen idejük menedzselni a stratégia kialakítását és megvalósítását. Ebben segítünk mi a vállalkozástámogató csomagunkkal, mely egy erőteljes lendületet tud adni az induláshoz, vagy a modernizáláshoz.

A vállalkozástámogató csomag részei

Logó és cégarculat tervezés

Legyen szó egy névjegykártyáról, egy weboldalról, vagy egy szórólapról, az egységes megjelenést nem lehet elkerülni, legalábbis szerintünk.

Egy olyan vállalkozás, ami fejlődni szeretne előbb-utóbb eljut oda, hogy felismerje a branding erejét, és ennek részeként “beruházzon” a logó- és cégarculat tervezésbe.

A csomag részeként tervezünk egy egyedi logót és egy komplett cégarculatot, melyet “brand board”-on prezentálunk.

Landoló, vagy bemutatkozó oldal készítése

Egy olyan cég, ami hosszú távon tervez, érdemes weboldallal rendelkeznie. Sok előnye mellett elősegíti a komolyabb ügyfelek, vásárlók konverzióját.

A csomag egy bemutatkozó, vagy landing oldal készítését tartalmazza, egész pontosan az alábbiakat:

  • WordPress felépítése a tárhelyre, Coming Soon oldal beállítása
  • Főoldal, kapcsolat oldal, és maximum 3 további aloldal kialakítása
  • Tökéletes mobil nézet kialakítása
  • Biztonsági beállítások, meta leírások, kiemelt képek megadásával
  • Kapcsolatfelvételi űrlappal vagy Google térképpel
Google Cégem regisztráció

A Google kereső ma Magyarországon igen nagy népszerűségnek örvend, ezért erősen ajánlott ú.n. Google Cégem fiókot regisztrálni a vállalkozásnak, és feltölteni az elérhetőségi, nyitvatartási és egyéb adatokat, valamint a kapcsolódó termékeket és szolgáltatásokat is. A csomagban biztosítjuk a cég ezen a platformon történő megjelenését.

Facebook business fiók, Instagram, Social media regisztrációk

Regisztráljuk a vállalkozást egy gmail.com-os email cím létrehozását követően a Facebookon, Instagramon, Twitteren, TikTokon, és LinkedIn-en.

Összekötjük  a Facebook és Instagram fiókokat, és létrehozunk egy Youtube csatornát is. És természetesen mindegyiknél beállítjuk a profil- és borítóképet a logó és cégarculat alapján.

Ez azért előnyös, mert ha még nem is vennéd rögtön használatba ezeket a social media platformokat, biztosítva van a cégnév regisztrációja, így más már nem foglalhatja le.

Mit nyújtunk még pluszban a
vállalkozástámogató csomag részeként?

Szövegírást és képi tartalmakat

Szövegek és képek nélkül nincs weboldal. De nem lehet mindenki a szavak embere, ezért - habár szakszöveg írást nem vállalunk - segítünk megfogalmazni szolgáltatásaid leírását és bemutatkozásodat. Ezen felül képi anyagokat is válogatunk a honlaphoz, legyen szó általad küldött képekről, vagy letölthető stock fotókról.

Projektmenedzsmentet és csapatot

Elcsépeltnek hangzik, de rengeteg dolog mehet félre az érdemi, valós projektmenedzsment hiányában. A projektmenedzsment azt jelenti, hogy összeszedjük, milyen információkat kell adnod, ütemezést készítünk, és kockázatokat kezelünk, ha kell. Koordináljuk az igényeid megvalósítását az Ananász design csapattal.

2 havi honlap karbantartást fél éven át

A weboldal olyan, mint egy kiskert - folyamatosan gondozni kell. Ennek oka az, hogy a honlapot alkotó összetevőket folyamatosan fejlesztik a különböző cégek, és ezeket a frissítéseket "érdemes" lekövetni a weboldalon is azért, hogy ne legyen váratlan hiba, megjelenési probléma.

Válaszd a legegyszerűbb utat online megjelenésed megvalósításához!

A vállalkozástámogató csomag ára 700.000 Ft, de egyedi, személyre szabott ajánlatot is tudunk adni.