Weboldal készítés

Mobilbarát weboldal már 129.000 Ft-tól!

Ezen az oldalon információt kapsz a felhasználó- és mobilbarát weboldal készítés folyamatáról, és a főbb tudnivalókról.

Weboldal készítése kapcsán két lehetőséged van: kérhetsz egy újat, vagy kérheted meglévő oldalad felújítását.

A weboldalak készítéséhez WordPress-t használok. Ez dióhéjban annyit jelent, hogy rendelkezésre állnak olyan modern funkciók, melyekkel honlapodat még látványosabbá tudjuk tenni (például kapcsolati űrlap, képgaléria, stb.). Mindemellett könnyen megvalósítható a mobilbarát kialakítás amire ma 2020-ban abszolút, 2021-ben pedig méginkább szükség lesz.

A mobilbarát weboldal készítés mellett kérhetsz keresőoptimalizálást, azaz SEO-t, melyől ebben a bejegyzésemben részletesebben tájékozódhatsz.

Ezen felül online marketing tanácsadást is, hogy honlapod ne “csak úgy legyen” az Internet felhőjében, hanem észre is vegyék azt 🙂

Egy igényes, áttekinthető és vonzó weboldal elkészítésébe neked is, és nekem is sok munkát kell beletennünk.

Szeretek transzparensen működni, és folyamatosan finomhangolni weboldaladat megvalósítása közben. Azért, hogy nagyságrendileg tudd, hogyan zajlik (az esetek többségében) ez a folyamat -és hogy minél átláthatóbb legyen a munkám- az alábbiakban összegyűjtöttem a legfontosabb lépéseket.

Referenciamunkák

Szívemnek kedves wordpress weboldalak

Gyakran ismételt kérdések

Ha van egy klassz weboldalad vagy webáruházad, érdemes figyelmet fordítani arra, hogy meg is találják ügyfeleid, vásárlóid. Ebben segít a keresőoptimalizálás, melynek során számos olyan feladatok végzek el a weboldaladon, mely megfelel a Google elvárásainak.

Az első konzultáció során azt is felmérem, hogy szeretnél-e keresőoptimalizálást vagy sem. Ez elég fontos infó, már a kialakítás szempontjából is.

Ennek díját nem tettem bele a weblap fejlesztési árakba nem tettem bele, hanem mellett találod, így a nagyságrendi kalkulációt tételesen el tudod végezni.

Kérhetsz felhasználói kézikönyvet kisebb módosítások elvégzéséhez weboldaladon. Ennek ára a tartalom é terjedelem függvényében változik, többnyire 10.000-30.000 Forint közé esik.

Lehetőséged van fix havidíjas karbantartást kérni tőlem, melynek költsége a munka mennyiségétől függ, és mindig tartalmazza a biztonsági mentéseket és frissítéseket, valamint 60 perc szabadon felhasználható fejlesztői időtartamot.

A fenti karbantartási lehetőséget kérheted óradíjban is tőlem. Ennek költsége 6400 Forint/60 fejlesztői perc.

Igen! Ez esetben a munka megkezdése előtt 3-5 konzultációs alkalmat javaslok heti gyakorisággal, és segítek kitalálni, hogyan valósítsuk meg terveidet.
Az online konzultáció díja 6400 Ft/60 perc. (Telefon/Skype/Messenger)
A személyes konzultáció esetén Gödöllőn kivételével a fenti összeg kiszállási díjammal egészül ki.

A weboldal elkészülésekor javasolni szoktam Google Analytics összekötést, melyet szintén én végzek el. Ez az eszköz lehetőséget ad a honlap valós idejű, és múltbéli forgalmának igen széles körű monitorozására.

És értesülj első kézből a legfrissebb bejegyzésekről weboldal és webáruház készítés, valamint keresőoptimalizálás témákban. Kövesd velem a grafikai és design trendeket! Maradj naprakész.