Honlap készítés

HONLAP KÉSZÍTÉS

mobilbarát weboldalak a legújabb webdesign trendek alapján

Unod a sablonos megjelenést? Olyan csapatot keresel honlap készítés kapcsán,
akikre hosszú távon, karbantartási feladatok miatt számíthatsz?

Nálunk, az Ananász design-nál honlap készítés kapcsán két lehetőséged van: kérhetsz egy új weblapot, vagy kérheted meglévő oldalad felújítását.

A weboldalak készítéséhez WordPress-t használunk. Ez dióhéjban annyit jelent, hogy rendelkezésre állnak olyan modern funkciók, melyekkel honlapodat még látványosabbá tudjuk tenni (például kapcsolati űrlap, képgaléria, stb.). Mindemellett könnyen megvalósítható a mobilbarát kialakítás amire ma 2021-ben abszolút szükség van.

mOBILE FIRST

2021-től már nem is kérdés, hogy weboldaladnak mobilbarátnak, azaz reszponzívnak kell lennie. Ezért mi a fejlesztés alatt folyamatosan figyelünk arra, hogy weboldalad ne csak laptopon, hanem mobiltelefonon nézve is rendkívül kényelmes legyen az olvasónak.

a honlap készítésen túl tudunk segíteni a keresőoptimalizálásban

Weboldalad erős kiegészítéseként kérhetsz keresőoptimalizálást, azaz SEO-t, melyől ebben a bejegyzésünkben részletesebben tájékozódhatsz.

Áttekintjük a kulcsszó-felhozatalt, a versenytársakat és mindent megteszünk annak érdekében, hogy honlapod technikailag is megállja a helyét majd a Google szemében.

A SEO abban segít, hogy weboldalad ne “csak úgy legyen” az Internet felhőjében, hanem észre is vegyék azt 🙂

a honlap készítés folyamata

Egy igényes, áttekinthető és vonzó weboldal elkészítésébe neked is, és nekünk is sok munkát kell beletennünk.

Szeretünk transzparensen működni, és folyamatosan finomhangolni weboldaladat megvalósítása közben. Azért, hogy nagyságrendileg tudd, hogyan zajlik (az esetek többségében) ez a folyamat -és hogy minél átláthatóbb legyen a munkánk- az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb lépéseket.

Referenciamunkák

Szívünknek kedves wordpress weboldalak

Gyakran ismételt kérdések honlap készítéssel kapcsolatban

Ha van egy klassz weboldalad vagy webáruházad, érdemes figyelmet fordítani arra, hogy meg is találják ügyfeleid, vásárlóid. Ebben segít a keresőoptimalizálás, melynek során számos olyan feladatok végzek el a weboldaladon, mely megfelel a Google elvárásainak.

Az első konzultáció során azt is felmérem, hogy szeretnél-e keresőoptimalizálást vagy sem. Ez elég fontos infó, már a kialakítás szempontjából is.

Ennek díját nem tettem bele a weblap fejlesztési árakba nem tettem bele, hanem mellett találod, így a nagyságrendi kalkulációt tételesen el tudod végezni.

Kérhetsz felhasználói kézikönyvet kisebb módosítások elvégzéséhez weboldaladon. Ennek ára a tartalom é terjedelem függvényében változik, többnyire 10.000-30.000 Forint közé esik.

Lehetőséged van fix havidíjas karbantartást kérni tőlem, melynek költsége a munka mennyiségétől függ, és mindig tartalmazza a biztonsági mentéseket és frissítéseket, valamint 60 perc szabadon felhasználható fejlesztői időtartamot.

A fenti karbantartási lehetőséget kérheted óradíjban is tőlem. Ennek költsége 6400 Forint/60 fejlesztői perc.

Igen! Ez esetben a munka megkezdése előtt 3-5 konzultációs alkalmat javaslok heti gyakorisággal, és segítek kitalálni, hogyan valósítsuk meg terveidet.
Az online konzultáció díja 12000 Ft/60 perc. (Telefon/Skype/Messenger)
A személyes konzultáció esetén Gödöllőn kivételével a fenti összeg kiszállási díjammal egészül ki.

A weboldal elkészülésekor javasolni szoktam Google Analytics összekötést, melyet szintén én végzek el. Ez az eszköz lehetőséget ad a honlap valós idejű, és múltbéli forgalmának igen széles körű monitorozására.