ananász design weboldal készítés

Honlap készítés

WordPress alapú weboldalak készítése

Marketing- és érték-központú
honlap készítés tanácsadással

Mit jelent, hogy marketing- és érték központú weboldal?

Igen, igen, most simán mondhatnád, hogy a weblap, az weblap. De érdemes nem így tekinteni rá. Céged honlapja nem más, mint egy igen erős marketing eszköz, ami segíti eladni a termékedet vagy a szolgáltatásodat. Ha így tekintünk rá, máris funkcióval ruházzuk fel azt: az információmegosztáson kívül ki kell domborítani rajta az értékajánlatodat, sőt! akörül kell forogjon minden egyes betű és minden egyes kép.

Honlapkészítéssel foglalkozunk, ez tény és való. Ugyanakkor nem azok a fejlesztők vagyunk, akik kapott tervek alapján, „visszakérdezés nélkül” végzik a honlap fejlesztés kisebb-nagyobb feladatait. 

Mindig, és mindenkor felmérjük a minket megkereső Ügyfelek vállalkozását (helikopter nézetből, és ez fontos!), majd javaslatokat, koncepciókat adunk, még mielőtt az első honlap kódsor megjelenne a tárhelyen. 

Mi a lényeg? Az, hogy ha úgy érzed, nem elég ütős az ajánlatod, vagy sokkal, de sokkal több a terméked vagy szolgáltatásod annál, mint amit most lát benne a külvilág, akkor jó helyen jársz, mert marketing- és érték központúan fogunk segíteni megfogalmazni  és kialakítani honlapod részeit. 

Alább olvashatod a részleteket. Görgess tovább bátran hisz tudjuk, egy honlap viszonylag nagy döntés.

A honlap készítés fontos részletei

Honlap készítés kapcsán két lehetőséged van: kérhetsz új weblapot, vagy kérheted meglévő weboldalad felújítását.

A weboldalak készítéséhez WordPress-t használunk. Ez egy ú.n. tartalomkezelő rendszer, amelynek használatával könnyedén megvalósíthatóak olyan modern funkciók, melyekkel honlapodat még látványosabbá tudjuk tenni (például kapcsolati űrlap, képgaléria, szavazás stb.). Mindemellett könnyen megvalósítható a mobilbarát kialakítás, amire manapság abszolút szükség van.

Mit nyújtunk?

Are you ready?

Ha készen állsz egy dögös WordPress weboldalra, akkor ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot.

Weboldal karbantartás

Honlapunkon találsz egy olyan bejegyzést ami arról szól, mire kell figyelni ahhoz, hogy sikeres és jól működő legyen a honlap hosszú távon. Ennek egy fontos aspektusa a weboldal rendszeres karbantartása.

A lényeg az, hogy a WordPress, sablonok és bővítmények  folyamatosan újabb frissítéseket, funkciókat és javításokat kapnak. Ezeket az új verziókat pedig nekünk fel kell telepíteni az oldalra. Ebbe még nincs is semmi extra. A probléma akkor kezdődik, ha valami mégis elromlik, vagy mondjuk összeakad az új WordPress verzió egy bővítmény új verziójával, előfordulhat, hogy szétcsúszik, elhasal a honlap. 

Ebből adódóan tehát érdemes már a frissítést is szakértőre bízni, aki ha jól végzi a munkáját, a karbantartás és frissítés végeztével ellenőrzi a weboldal működését nem csak laptopról, de mobilról is

A másik fontos érv a honlap karbantartás mellett az, hogy minél ritkábban van frissítve a honlap, annál nagyobb az esély arra, hogy feltörik, esetleg tönkreteszik azt.

A támadások cél weboldalai nem feltétlenül a nagy honlapok. Kicsi, kézműves weboldalt is kellett már honlap feltörés után rendbetennünk.

Referenciamunkák

Néhány elkészült WordPress weboldal az Ananász Design Stúdióból

A honlap készítés folyamata

Egy igényes, áttekinthető és vonzó weboldal elkészítésébe neked is, és nekünk is sok munkát kell beletennünk.

Szeretünk transzparensen működni, és folyamatosan finomhangolni weboldaladat megvalósítása közben. Azért, hogy nagyságrendileg tudd, hogyan zajlik (az esetek többségében) ez a folyamat -és hogy minél átláthatóbb legyen a munkánk- az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb lépéseket.

Gyakran ismételt kérdések

Kérhetsz felhasználói kézikönyvet kisebb módosítások elvégzéséhez weboldaladon. Ennek ára a tartalom é terjedelem függvényében változik.

Lehetőséged van rendszeres honlap karbantartást kérni tőlünk, valamint órabéres rendelkezésre állást a kisebb-nagyobb jövőbeni fejlesztések elvégzéséhez.

Igen! Ez esetben a munka megkezdése javaslunk 2-3 konzultációs alkalmat.

A weboldal elkészülésekor javasolni szoktuk a Google Analytics összekötést, melyet szintén el tudunk végezni, ha erre igény merül fel. Ez az eszköz lehetőséget ad a honlap valós idejű, és múltbéli forgalmának igen széles körű monitorozására.

Scroll to Top